Captain & Cola

25. 10. 2022, 23:55

Oblíbená pochoutka kapitána nabitá dokonalou kombinací voňavých přírodních látek obsažených v Captain Morgan Original Spiced Gold a ledově vychlazené coly.

Nemáte čas vyrábět složité koktejly? Vsaďte na oblíbenou kapitánskou klasiku Captain Morgan Original Spiced Gold s colou. Tmavá limonáda podtrhne kořeněnou linku zlatého alkoholu a tato kombinace dodá vaší party ten správný říz. Tento drink se poprvé objevil na zlatých březích Karibiku někdy na začátku 20. století. Směs rumu a coly, velmi populární na rodné Kubě, se dnes pije po celém světě díky jednoduchým ingrediencím a snadnému receptu. Stačí dodržovat poměr 2,5 dílů coly na 1 díl Captain Morgan Original Spiced Gold a podle chuti ozdobit dílkem limetky.

Postup

Naplňte sklenici velkým množstvím ledu. Přilijte Captain Morgan Original Spiced Gold a dolijte colu. Promíchejte a ozdobte dílkem limetky.

Štítky
Recepty

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím
Nesouhlasím